Assemblea Informativa de profesionals de l’Atenció Primària 31 de gener

Assemblea Informativa de Professionals d'Atenció Primària el dia 31 de gener  a les 18.00h al Col·legi de Metges de les Illes Balears.La podeu seguir per videoconferència a les seus de Menorca i Eivissa.

Diferents entitats professionals relacionades amb l'àmbit de l'Atenció Primària, entre elles el COMIB, convoquem a tots els professionals d'Atenció Primària a una assemblea el proper dimarts 31 de gener per fer una anàlisi de la problemàtica actual de l'Atenció Primària, a les 18.00 h. al Col•legi de Metges de les Illes Balears (Passeig Mallorca nº 42, Palma).
Per videoconferència, els metges interessats podran seguir l'assemblea a les seus insulars del Col•legi a Eivissa i Menorca. L'acte també es podrà veure en directe a traves de la pàgina web del COMIB (www.comib.com).

Esperem l'assistència de tots

 

Diferentes entidades profesionales relacionadas con el ámbito de la Atención Primaria, entre ellas el COMIB, convocamos a todos los profesionales de Atención Primaria a una asamblea el próximo martes 31 de enero para hacer un análisis de la problemática actual de la Atención Primaria, a las 18.00 h. en el Col•legi de Metges de les Illes Balears (Passeig Mallorca nº 42, Palma).
Por videoconferencia, los médicos interesados podrán seguir la asamblea en las sedes insulares del Col•legi en Ibiza y Menorca. El acto también se podrá ver en directo a través de la página web del COMIB

Esperamos la asistencia de todos