19 de maig: DIA MUNDIAL DE LA MEDICINA DE FAMILIA

semFYC celebra la proximitat del metge de família amb la població davant la celebració del Dia Mundial de la Medicina de Família

 

Aquest dimecres, 19 de maig, se celebra el Dia Mundial de la Medicina de Família. Per aquest motiu, la Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC) ha creat a Facebook la plataforma Jo el nom del meu metge de família. En la mateixa es convida els ciutadans a deixar constància del tracte proper i quotidià amb el seu metge de família.

Així mateix, els professionals de l’especialitat de Medicina de Família també tenen l’oportunitat d’expressar el que significa per a ells la seva professió i el perquè van decidir dedicar-s’hi mitjançant la xarxa social Twitter. Hi semFYC ha creat el hashtag # porquemedicofam per animar els professionals a respondre a la pregunta Per què vaig triar ser metge de família?.

Participa tu també!

http://twitter.com/semfyc

http://www.facebook.com/pages/semFYC/203318973021170