Grups de treball antic

Els grups de treball científics de la semFYC (GdT semFYC) recullen i canalitzen les preocupacions, les demandes i les aspiracions dels associats i associades, la comunitat científica, els serveis sanitaris i la societat en general.

A través d’activitats docents, activitats investigadores o l’elaboració de diferents documents (recomanacions, consensos, etc.), aquests grups realitzen una labor molt important per a enriquir el perfil professional de l’especialista en Medicina de Família, millorar la qualitat de la seva pràctica i revaloritzar el paper de l’Atenció Primària.

Aquí es pot consultar la normativa que regeix el funcionament dels grups i programes:

ELS GRUPS DE TREBALL DES DE LA IBAMFIC

Què es un Grup de Treball Ibamfic?
Els Grups de Treball de la nostra societat són la nostra ànima, i en bona part, la nostra raó de ser.

Quins son els objectius d’un Grups de Treball?
Els grups de treball científics de Ibamfic i semFYC recullen i canalitzen les preocupacions, demandes i aspiracions dels associats, la comunitat científica, els serveis sanitaris i la societat en general. L’aportació d’aquests grups és de summa importància per enriquir el perfil professional dels metges de família, millorar la qualitat de la seva pràctica i revaloritzar el paper de l’Atenció Primària.

Quines son les activitats que fa un Grup de Treball?
Existeixen grups de treball molt diversos, cadascun d’ells amb un responsable.
L’organització i activitats que realitzen són diferents segons de qual es tracti. El que tenen en comú és que tots ells estan oberts a que qualsevol soci entri a formar part d’ells, anima’t a fer-ho!

Com puc formar part d’un Grup de Treball?
Simplement, posa’t en contacte amb el responsable del grup que t’interessi i t’informarà.

Si tens algun dubte, pots enviar-nos un correu-e a ibamfic@ibamfic.org