Gràcies a tots els que heu fet possible aquest I Congrés Ibamfic

Gràcies a tots els que vareu fer possible aquest I Congrés Ibamfic. A la junta directiva Ibamfic i als comitès organitzadors per la seva entrega i treball. Sense voltros no hagués estat possible. Van ser dues jornades intenses i exitoses, tant pel nivell científic com per la participació tan activa. Varem compartir reflexions, emocions, projectes…

Ens quedem amb molts moments, i en recordem ara un especialment, amb aplaudiments, quan la presidenta de la Ibamfic, Elena Muñoz, va destacar a la mesa inaugural que tot això havia estat possible gràcies a la tasca de tots, de molts, de molt, i sense finançament de la indústria farmacèutica.

La nostra tasca va ser recollida als mitjans. Dues jornades destinades a la Medicina Familiar i Comunitària. “La única especialitat que no fragmenta els pacients en trocets”, tal com va destacar la Consellera de Salut, Patrícia Gómez, a la mesa inaugural, elogiant la nostra feina diària.

Gràcies al Consell Insular de Menorca per cedir-nos les instal·lacions i aquest marc incomparable de Llatzeret, carregat d’història per a la Salut, tal com va recordar Maties Torrent, president del Comitè Científic també a la mesa inaugural.

 

Gràcies a la Maria Fernández, vicepresidenta de la Semfyc, per acompanyar-nos a Llatzeret i parlar davant les principals autoritats en matèria de salut de les Illes Balears de tots els reptes de la medicina de família, de la nostra feina, de tot el que ens queda encara per fer…

I recordatori especial també a les paraules del president del Comitè Organitzador, José Antonio Vidal, en referència a la ponència que va obrir les activitats d’aquest congrés del Professor José Lázaro i a la disciplina humanista necessària a la tasca de la consulta amb els pacients.

Foto: Rosa Duro.

Volem agraïr a l’esforç a tots els col·laboradors, als residents, als joves metges que varen participar, en fi, a tot l’equip d’aquest congrés.

Foto: Rosa Duro.

I felicitar a tots els autors per la qualitat de les seves comunicacions presentades, i especialment, als guanyadors. En total, van ser 49 les comunicaciones rebudes, i 44 aceptades, totes elles presentades al I Congrés Ibamfic, com a presentació oral o pòsters. Destaquem també el treball en vídeo Menos es más, de l’Enrique Galcerán, presentat en aquest espai.

 

 

 

 

 

 

El nostre agraïment als ponents que van intervenir fent formació, als participants dels col·loquis i les meses de debat per la vostra passió en les matèries exposades. En violència de gènere, en ecografia bàsica, en comunicació, en sistemes d’informació, en les noves competències de la medicina de família.

Gràcies per aquest gran programa!

 

 

Ens quedem també amb els moments compartits a les estones d’esbarjo, la visita guiada per Llatzeret, els dinars i els sopars fent grup…

      

Foto: Rosa Duro.

I recollim en aquest enllaç l’èxit a les xarxes socials

Gràcies i fins l’any que ve!

Foto: Enrique Álvarez Porta.