Salutació del president

Benvingut a la nova pàgina web:

Com ja recordareu a les passades Jornades de la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària, celebrades el mes de novembre de 2012, l’Assemblea Extraordinària de socis va aprovar per amplia majoria el canvi del seu anagrama sbmfic pel nou ibamfic. Amb aquest canvi es pretenien varies coses: tenir un anagrama que fos llegible i pronunciable però també crear alhora una marca que fos reconeguda ràpidament con una societat federada de la semFYC.

Aquest canvis ens han obligat a tornar a modificar les eines ( web i correu-e corporatiu) que ens permeten comunicar-nos amb els socis , l’administració i la societat en general. El resultat es aquesta nova pàgina web més actual i adaptada a la nova imatge corporativa que s’ha creat. Des d’aqui vull agrair al Sr. Alvarez Porta,el creador del nou logo, per la seva feina i esforç i per l’excel·lent treball realitzat.

Esperem que aquesta nova eina sigui aprofitada pels tots els socis i que sigui un element integrador per a tots els companys de les altres illes.

Txema Coll. President IBAMFiC