ELEMENTALS i ELEMENTALS +, formacions de SemFYC per realitzar al teu ritme

Comença el mes de setembre amb el llançament dos paquets de formacions diferenciades de SemFYC: ELEMENTALS i ELEMENTALS +. Totes dues amb un format autoformatiu, amb les darreres actualitzacions en totes les àrees temàtiques de l’especialitat i amb tota la flexibilitat perquè et formis on i quan vulguis.

Sabem que com a metges i metgesses de família us enfronteu a la consulta a un context altament canviant, amb multitud d’avenços molt ràpids en diversos àmbits, que impacten en l’atenció sanitària que proporcioneu. Per això, a la semFYC sempre tenen la voluntat i el compromís d’aportar coneixements actualitzats, i d’ajudar-vos en allò que us convingui més a cada moment.

A més, el contingut dels cursos ELEMENTALS i ELEMENTALS + et permetrà actualitzar-te -en un cicle de 3 anys- en totes les competències del nou Programa Oficial de l’Especialitat (POE) de Medicina Familiar i Comunitària.

Així, podreu actualitzar-vos al vostre ritme i compaginar l’activitat assistencial amb l’adquisició de coneixements sense pressions ni lligams.

Consulta tots els cursos ELEMENTALS i ELEMENTALS + al següent enllaç