El nostre Grup de Treball de Comunicació i Salut farà trobades entre illes

El Grup de Treball de Comunicació i Salut d’IBaMFIC reprèn les seves reunions, que seran el tercer dijous de cada mes, amb la primera data aquesta setmana, dia 16 de novembre. I té previst fer trobades també entre els membres de totes les illes un cop cada tres mesos.

La reunió d’aquest dijous dia 16 de novembre, que es farà a partir de les 17,30 h a l’aula 6 del COMIB, a Palma de Mallorca, comptarà amb una intervenció de la Dra. Rosa Robles, explicant un nou projecte que aquest grup de treball vol posar en marxa.

La idea és que cada mes porti la reunió un membre diferent del grup de treball, per a comentar un videoenregistrament, practicar algun tipus d’habilitat en comunicació o abordar un tema determinat.

Les pròximes reunions seran els dijous 21 de desembre i 18 de gener.

Pel que fa a la previsió que cada tres mesos hi hagi trobades de grup entre illes, es faran els divendres per facilitar la possibilitat de desplaçament. La primera trobada entre illes serà divendres dia 16 de febrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *