El grup de treball de Comunicació i Salut engega una nova etapa

El Grup de Treball de Comunicació i Salut Ibamfic engega una nova etapa per aprofundir més en els aspectes relacionats amb la comunicació clínica. En la seva propera reunió, el 25 de gener a Palma, es farà una mesa de “perles de comunicació” amb situacions complicades des d’un punt de vista comunicacional que està oberta a tothom.


Com ja sabreu, el nostre Grup de Treball de Comunicació i Salut té una llarga trajectòria a Ibamfic, centrant-se en els últims anys sobretot en la formació en aquest camp a residents de les Illes Balears.

Ara, volem donar-li un gir a aquest grup de treball, i ens agradaria comptar amb vosaltres per engegar-ho. Creiem que en la nostra comunitat hi ha més persones que com nosaltres estan interessades a aprofundir en aspectes relacionats amb la comunicació clínica. Per això, us convidem a la nostra propera reunió, que celebrarem el 25 de gener a les 18.00 h, a la sala 2 del COMIB, a Palma.

L’objectiu de la reunió serà plantejar un calendari de reunions periòdiques, on tinguem activitats de trobada i formatives, entre les quals està la intenció de realitzar habitualment un PBI (anàlisi grupal) sobre una entrevista clínica real.

A més, en aquesta primera reunió, us oferirem una activitat formativa, una “taula de perles de comunicació”, amb casos habituals de situacions que requereixen destresa en la comunicació. Aquesta activitat està oberta a tohom i no cal inscripció prèvia. Necessitareu un dispositiu mòbil o tableta, ja que usarem l’eina Kahoot amb connexió a través de wifi. Si coneixeu sanitaris interessades, podeu convidar-los a venir encara que no siguin socis de Ibamfic.

Us esperam a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *