Captura de pantalla 2015-10-24 a las 12.45.31 20a54

XXVI Congreso Nacional de Entrevista Clinica y comunicación asistencial

Captura de pantalla 2015-10-24 a las 12.45.31 20a54

El Congrés Nacional d’Entrevista Clínica i Comunicació Assistencial avança ja cap a la seva XXVI edició.

Les persones del Grup Programa Comunicació i Salut de semFYC (GPCYS) volen anunciar que el citat Congrés Nacional d’Entrevista Clínica i Comunicació Assistencial es realitzarà per als dies 10, 11 i 12 de desembre a Cartagena, amb seu a l’Auditòrium “El Batel” .

Tots els que composem el Grup hem tingut l’honra de que se’ns hagi confiat la seva organització.

Sota el lema “Comunicar-nos … en un mar de paraules” volem dibuixar la necessitat de comunicar-nos, cuidant les relacions interpersonals en els diferents estats de la mar, encara que les paraules es vegin afectades pel vent i les onades.

Ens hem fixat com a objectius reflexionar, aprendre i compartir experiències sobre el discórrer de la relació amb els pacients en l’exercici professional així com el vessant docent i investigadora de la mateixa en un ambient de gaudi.

Hem triat com a seu Cartagena per ser un exponent de ciutat històrica i marinera amb la confiança que contribuirà a que tots aquells que ens feu l’honor d’assistir, guardeu un magnífic record del Congrés.

No deixeu de venir, us esperem a tots.

Rafael Luquin Marínez.President de Comitè Organitzador

Rosario Morales López.Presidenta de Comitè Científic

Veure programa aqui

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *