Inciativa per una Prescripció Segura (IPP)

Avui comença una nova iniciativa [I] a la blogosfera d’un grup de metges que pretén fomentar una prescripció [P] prudent [P] i segura

La revista Archives of Internal Medicine acaba de publicar un article titulat Principles of Conservative prescribing on els seus autors  proposen aquells principis que garanteixen una prescripció més segura i prudent basant-se en diferents fonts però també amb el sentit comú. Davant d’aquest excel·lent material, un grup de companys (*) van tenir la feliç idea de traduir l’article però a més de complementar amb material docent en diferents formats.

* Grup Iniciativa per una Prescripció Prudent (IPP) format per (ordre alfabètic) Rafael Bravo Toledo, Cecilia Calvo Pita, Carlos Fernández-Orpesa, Enrique Gavilán Moral i Asuncion Rosado López.

Podeu trobar tota la informació a:  Bloc IPP
Xarxes Socials: twitter @ PrescripcP/ Facebook

En els propers dies, s’aniran actualitzant al bloc els continguts de cadascun dels 24 principis en el següent cronograma:
 

  • 12 desembre: Editorial Gal A. Sánchez

  • 13  desembre: Editorial Armando Martin Zurro

  • 14  desembre: Editorial Ricard Meneu

  •  15 desembre : Pensa més enllà dels medicaments (1 al 5) per Pablo Pérez Solís, Albert Planes, Ángel Hernández Merino, Sergio Minue i Mónica Lalanda

  •  16 desembre : Practica una prescripció més estratègica (6 al 8) per Sergio Calleja, Carlos Tello Royloa, Ángel Ruiz Téllez, Núria Mateos, Luis Tobajas i Luis Palomo.

  • 19 desembre: Estigues alerta davant l’aparició de possibles reaccions adverses als medicaments (9 a l’11) per Antonio San José, Joan Ramon Laporte, Mònica Vázquez Díaz i Marta Carmona Osorio.

  • 20 desembre: Acosta’t als nous medicaments i les noves indicacions amb prudència i escepticisme (12 al 17) per Txema Coll, Joan Erviti, Agustín Gómez de la Cambra, Santiago Mola, Carmen Suárez Alemany i Eulalia Mariñelarena Mañeru.

  • 21 desembre: S’ha de treballar amb els pacients per establir objectius comuns (18 al 22) per Assumpció Rosat, Juan Antonio Garrido Sant Joan, Mariano Aguayo, Josep Casajoana, Juan Gérvas i Roberto Sánchez.

  • 22 desembre: Valora els efectes del tractament de forma àmplia ia llarg termini (23 i 24) per Vicente Baos i Pascual Lozano.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *